2014. szeptember 21., vasárnap

Kötelező körök

Sziasztok!

Hamarosan útnak indítjuk blogunkat, amelyen az Erasmus program keretében a hanyatló nyugaton sínylődő hallgatótársaink élményeit gyűjtjük.

Amiben más lesz ez a blog, mint egy egyszerű élménybeszámoló oldal, hogy ezeket az élményeket megpróbáljuk (leginkább kultúraközi) kommunikációelméleti szempontok szerint osztályozni, jelenségeket, és azok összefüggéseit keresve; terveink szerint egy bejegyzés egyik fele a rövid élménybeszámoló, a második fele a szintén rövid elméleti(bb) jelenségvizsgálat lesz. Időnként pedig a kapott eredményeket feldolgozzuk, összehasonlítjuk, megrágjuk, kiköpjük, sört veszünk rajta.


Első körben Nottingham, Párizs, Leuwen és Oslo városaiból kapunk hetente legalább 2-3 élménybeszámolót, amelyeket kultúraközi kommunikációs szempontokból vizsgálat alá vetünk; természetesen igyekszünk szélesíteni ezt a palettát, reményeink szerint még nagyobb lefedettséget elérve; a blog így a leendő erasmusos hallgatók számára is hasznos információk gyűjteménye lehet; ha esetleg külföldön töltöd a következő félévet, rád is számítunk!

Hamarosan jelentkezünk az első posztokkal.

Üdvözlettel:
A Crosscultie blog csapata.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése